Despre Noi

Compania Malco Auto Truck Parts cu activitate in domeniul auto de la inceputul anului 2005 are principala activitate importul si comercializarea de girofaruri, rampe luminoase, lumini LED cu flash, lampi lucru si proiectoare, sirene amplificator si difuzoare.

Malco Auto Truck Parts pune la dispozitia clientilor o gama foasrte larga de produse din stoc: girofafuri, rampe luminoase, lumini LED cu flash, lampi de lucru, sirene, sisteme de dirijare, alarme marsarier, stopuri, proiectoare si altele, precum si piese de schimb pentru acestea.

Toate produsele comercializate de Malco Auto Truck Parts sunt concepute in a maximiza securitatea la locul de muncă, atât pe, cat şi în afara drumului şi reducerea accidentelor.

Malco Auto Truck Parts ofera din partea furnizorului si certificarea ISO9001 pentru a asigura că produsele comercializate in ROMANIA sunt in conformitate cu toate normele europene in viguare.

Calitatea nu este doar a face mai bine, ci si mai multe produse fiabile. Calitatea cuprinde tot ceea ce facem pentru client , de la primirea comenzii, pregatirea, expedierea şi, în final, service-ul post-vânzare.

A apela la serviciile Malco Auto Truck Parts înseamnă a alege furnizare de produse de foarte buna caliate si de ultimă oră.

Servicii

Ca un client Malco Auto Truck Parts, sunteti de cea mai mare importanţă pentru noi. Echipa noastra va ofera consiliere in alegerea produselor dorite, la alegerea raportului calitte/pret cel mai potrivit cerintelor dumneavoastra, asigurându-va că ati abtinut produsul de care aveati intradevar nevoie, si intr-un timp real. 

Alegerea produsului potrivit pentru aplicare in domeniul dumneavoastra este vitală. 

Furnizorii notri au echipe de specialişti în sisteme de avertizare şi produse de securitate în industria auto şi industriale si astfel va putem oferi informatii exacte pe o gamă completă de sisteme de avertizare pentru a vă menţine în condiţii de siguranţă la locul de muncă atat pe dumneavoastra, cat si cei din jur.

Calitate

Obiectivul nostru este de a mentine satisfactia totala a clientilor prin furnizarea de produse cu un foarte bun raport calitate/pret, livrate la timp si cu suport tehnic competent.

Vision Alert si Premier Hazard doi producatori importanti, cu sediul in Marea Britanie, se ocupa cu manufacturarea sistemelor profesionale de avertizare optica si acustica precum: girofaruri, rampe luminoase, lumini LED cu flash, sirene si sisteme video pentru mersul in marsarier.

Produsele producatorului englez Vision Alert au o prezenţă Europeana foarte mare iar furnizarea produselor de siguranţă sunt prezente in mai mult de 45 de ţări din lume datorita facilităţile de producţie din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi Australia.